Categorii
Articole Blog

Par lung vs par scurt

Par lung vs par scurt, asta a fost dintotdeauna una dintre obsesiile mele legate de par. Sa fie scurt, sa fie lung? Bine ca e, ar spune unii 🙂

E foarte simplu, vara mi-l doresc scurt, cat se poate de scurt atat cat sa nu ma incomodeze cand imi cade pe fata, sa nu imi tina de cald si sa pot sa il fac un mot atunci cand vreau.

Iarna, mi-l doresc lung. Sa imi stea peste urechi ca sa nu-mi inghete ajutatoarele intr-ale auzului si sa arat cat de cat normal atunci cand imi pun o caciula in cap, de care o fi ea, doar un pic cat sa nu arat ca o retardata. Imi iese, nu?

Dar ce ma fac, ca nu-mi creste de vara pana iarna suficient. Si atunci, conita? De unde atatea pretentii? Sau sa apelez la extensii par natural, peruca si alte variante excentrice?!

Red Valentino - Palton
Red Valentino – Palton

Ca nici genele nu sunt cele mai bune.

Par scurt mai tot timpul am avut inca incepand din copilarie cand ne ajuta mama intr-ale frizeriei. Si paduchii, desigur.

Da, eu sunt cea din mijloc tunsa dupa ultima moda stilistico-comunistoida. Frumusica, nu?

Par lung, am avut de cateva ori in viata mea, cateva episoade frugale. De ce? Din simplul motiv ca imi creste foarte greu parul si nu am nici un pic de rabdare in ceea ce-l priveste. Imi place sa-l schimb, imi place sa nu am aceeasi coafura mult vreme, imi place sa-l fac cat mai des, diferit. Si cum e cel mai usor sa-l fac asa?

Tunzandu-l, evident. Ah, si desigur, ma mai ajuta si vopsitul la asta, mdeh, nu poti fi blonda fara sa-l strici. Ce faci cand il strici? Harst, il tunzi, desigur. Sau cand iti greseste idioata de frizerita tunsoarea, cand da rateuri ingrozitoare cand vrei sa iti tunzi varfurile si ajungi inevitabil la un tuns de 2 cm, asa, dintr-odata. Nu vi s-a intamplat? Mie, da.

Tommy Hilfiger - Geaca ramones de piele
Tommy Hilfiger – Geaca ramones de piele

Dar, pentru ca fiecare isi doreste parul pe care nu-l are, acum tanjesc dupa asa ceva.

No, v-ati prins? Un par lung, ondulat, cu care sa ma joc, in care sa imi pun accesorii boho sau pe care sa-l leg intr-un mot cand am chef.

Iubesc motuile de la o vreme, nu stiu ce m-a apucat.

Dar oricat de mult mi-as dori insa sa am asa par, niciodata nu se va intampla 🙁

La naiba, insa nimic nu ma impiedica sa visez la asa ceva, nu? Pai daca ma mananca undeva sa-l tund, desigur ca nu il voi avea asa niciodata. As putea insa, sa il las la lungimea umerilor, sa-mi fac un bob si motul l-as putea lega. Cam asa.

Ssau mai multe moate???

He, he, nu sunt prea batrana pentru asa. In fine, ceea ce vreau si ceea ce am, sunt doua povesti total diferite. Ca si acum. Am vrut sa-mi fac un undercut, dar m-am luat-o peste bot. No way, mi s-a sugerat. incearca altceva. Am vrut ceva de genul..

original. Si m-am ales cu ceva de genul.. in schimb. Plus ceva rochii roz. Sa se termine tubul.

Patrizia Pepe - Rochie
Patrizia Pepe – Rochie

Desigur ca nu e rau , insa este foarte… cuminte. Dar nu-i bai. L-am pus in tema pe Ciprian si in doua luni vreau ceva radical. El are tema de gandire. Mie mi lipsesc ceva “cohones” pentru asta.

Dar poate imi cresc pana ma intorc de la mare.

Comentarii si sugestii? Avem caietul deschis.

Lasă un răspuns