Categorii
Articole Blog

Rochii de Vara

A fost o vreme cand nu pricepeam in capul meu blond ca exista o alta posibilitate de a te incalta cand poti rochii, in altceva in afara de sandale sau pantofi cu toc.

Cu toc, desigur. Well, vremurile nu mai sunt ceea ceau fost si nici eu de altfel, iar capul meu blond (inca) vrea acum orice altceva in afara de sandale si pantofi cu toc. Recunosc cu mana pe chipiu ca sunt total addicted de botine si incaltaminte sport.

Yeap. Vreau comoditate si stabilitate mai ales acu’ ca ma apropii rapid de 40 de ani. Si nu, nu are nici o legatura cu starea asta de ameteala care m-a luat de 4 zile deja. Damn neurolog, ce dracu’ or fi asa aglomerati ca trebuie sa stau 2 saptamani pentru un simplu control medical? Si ala pe bani!

Pai daca am o tumora ceva, nici nu mai apuc consultul. In fine, norocul meu ca nu sunt vreo negativista cu stari depresive prea des ca alfel as fi fost probabil pe patul de moarte acum.

Nu, are legatura cu faptul ca umblu mult pe jos, prea des cu copilul in parc si mi se afunda tocurile in iarba si evident, nu pot alerga cu el asa cum si-ar dori. El, nu eu. Pluis ca sunt penibila in tocuri cand ma dau in leagan si ma joc la groapa de nisip.

Sunt o gramada de modele, desene, forme, croieli, materiale, care sa ni se potriveasca, care sa ne placa sau care sa ne stea bine. Asa ca, deschid oficial sezonul rochiilor si va astept la proba. De rochii de vara de toate felurile!

Pentru cele care sunt din Brasov, va pun la dispozitie de acum, cabina de proba 🙂 si va astept cu mic cu mare, la probat. Si in curand, ne gasiti si in magazin, fizic, in Brasov, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti, Pitesti. Detaliile, in curand 🙂

Pana atunci, va asteptam in continuare on-line, cu minunatele noastre produse sau cum spuneam, la cabina de proba.

Lasă un răspuns